23 Aralık 2011 Cuma

YILBAŞइ HEDİYELEŞMESİ

YILBAŞINDA ARKADAŞLIMIZ TUĞBACANIN HEDİYELEŞME DÜZENLEDİ VEDE HERKES HEMEN HEMEN HEDİYELERİNİ ALDI BUNLAR İÇİNDE BEND EHEDİYEMİ ALDIM BANA İSTANBULDAN GELDİ SEVGİLİ İYİYM BEN ARKADAŞIM GÖNDERMİŞŞ ÇOKK ÇOKK TEŞŞKEÜR ETTİM KENDİLERİNE VAKİT SİZLİK NEDENİYLE FOTOĞRAFINI ÇEKEMEDİM EN KISA ZAMANDA ÇEKİP EKLEYECEM BEWNİM HEDİYEMİDE ALMIŞŞ SORUNSUZ ÇOKK TEŞŞEKÜR ETTİM ARKADAŞIMA

2 yorum:

  1. Sevgili Neriman hanım yorumunuzu aldım teşekkür ederim,beni kınamanızı gerektiren bir şey olduğunu düşünmüyorum
    Aslında daha fazla konu uzamasın diye o postun üzerine birkaç post yayınlayarak geride kalmasını sağladım.yoruma kapattığımı düşünüyordum sizin yorumunuz gelince farkettim ki kapamamışım az önce sizi yorumunuzu da yayınlayarak kapadım.
    Ben sevgili Gülay hanımın şahsına herhangi bir hakarette bulunmadım hiç kimse de bulunmadı yayınladığım fotoğraftaki görünen fiyat etiketini hoş görmeyenler oldu bu da çok normal,açıkçası bende yadırgadım.
    Hadiyenin ne olduğu inanın hiç önemli değil ben minik ayraç ve şapka şeklindeki el örgüsü tek başına bile gelse mutlu olurdum.kaldıki sürahiyide çok sevdim ama ben olsam farklı bir ambalaj yapardım:(((
    biz toplum olarak bir armağanı satın aldıysak satıcıyı uyarırız aman üzerinde fiyat etiketi kalmasın diye.
    bak ben bunu bukadara aldım der gibi üzerinde matbu fiyatla gelmesi ve etkinlik başında özellikle uyarılmasına rağmen kargo ücretinide kendim ödeyince kırıldım ama inanın sizin yorumunuzda ki kadar ağır bir davranışta bulunmadım. dediğim gibi o yayınımın üzerine sıkça konu açarak geriye iteledim.
    uzatacak kadar tiyniyetsiz olsaydım sevgili Güler hanım beni tlf la aradığında belirtirdim
    olmuş bitmiş bir konu olarak varsaydım.
    ayrıca kargonun iki taraflı ödeme aldığı nı hiç duymadım bu güne kadar, eğerki böyle bir durum varsa bunu bir özür gibi değil ,kargonun terbiyesizliği olarak elbette yayınlarım.Hem de bunu bütün bloggerların kınaması için elimden geleni yaparım.Ayrıca bana teslim eden kargo şubesinede açar tlf. söylerim.
    biz paketi imza atıp alacağız sandık ama görevli kargo ücretini siz ödüyorsunuz dedi benim yerimde kim olsa aynı üzüntüyü yaşardı.

    keşke bana siz değilde sevgili Güler hanım yazsaydı. bu cevabı da aynen sizden gelen yorumun altına yazıp sonrakilere kapatacağım.

    Ne size ,ne de sevgili Güler hanıma karşı içimde asla olumsuzca birşey düşünmüyorum düşünmemde ama sizlerde kendinizi benim yerime koyup düşünmek durumundasınız.
    bundan sonrasın da benimle görüşmek istemezseniz saygı duyarım ama yürekten söylüyorum benim kimseye kırgınlığım yoktur. Sizlere sevgilerimi iletiyor yeni yılınızı kutluyorum.

    YanıtlaSil
  2. örgü çantamm-hatice hanım merhabalar bloğunuzu yoruma kapattığınız için kendi bloğumdan size cevap yazıyorum. ben siiznle bir daha görüşmem diye bir şey yazmadım vede sana kızdımda demedim sadece kınadım nedenide yaşadığınız olmusuzluğu blogda yayınlayarak değilde karşı tarafdaki kişiyle bir telefon acarak iletebilirdinizz yaşadığınızz olay canınızı sıknış olablirr ama bizler yaşımız gereği daha sakin daha karşı tarafı kırmadan nazikce iletip karşı tarafı dinleyip olayın gerçeğini öğrenseydiniz daha şık olmazmıydı bizlerr aklı başında birer bireyiz. benim duymama gerek yokdu ved ebenim gibi blog arkadaşlarımııznda duymasına gerek yokdu sadece ikiniz arasında çözmek varken blogda yayınlamanızı kınadım yoksa tepkiniz olacak tabii kide.ve bu kişide ablanızın şahzen tanıyıp arkadaşı.bend esizin yeni yılınıız kutlarr nice güzel yılara diyorum

    YanıtlaSil